Dakopbouw

dakopbouwMet een dakopbouw breidt u uw woning uit met een volwaardige zolder of etage. U kunt op deze wijze meerdere vertrekken aan uw huis toevoegen. Een dakopbouw is een goede oplossing als u geen behoefte heeft aan een uitbouw of serre.

Veenhuis Bouw zorgt van begin tot eind voor een spoedig verloop van alle werkzaamheden, zodat u zo kort mogelijk in de rommel zit en de nieuwe ruimtes zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen. Als u wilt verzorgen wij voor u de tekeningen en (waar nodig) de vergunningsaanvraag.

Dakkapel of dakraam

Van bergzolder naar slaap- of werkkamer? Met een dakraam of dakkapel verkrijgt u op zolder voldoende daglicht om er een volwaardige kamer in te kunnen richten. Met het plaatsen van een dakkapel of dakraam ontstaat er op een eenvoudige wijze meer ruimte in uw woning. Een dakkapel of dakraam heeft vele voordelen. Naast de extra ruimte is het plaatsen eenvoudig en kunt u het zo duur maken als u zelf wilt. U kunt kiezen uit kunststof, hout en andere materialen. En de dakkapel is leverbaar in een kant en klaar product of wordt ter plaatse gemaakt

Dankzij een goede voorbereiding realiseren onze vakkundige timmerlieden een dakkapel of dakraam op uw woning vaak in één dag. Wij timmeren de nieuwe kamer gebruiksklaar voor u af en wij verzorgen ook het schilder- en/of stucwerk voor u.

Vrijblijvende offerte aanvragen en/of U heeft een vraag? U wilt gebeld worden? klik HIER